2009. szeptember 12., szombat

Utóhang

Csütörtökön megtartottuk a Rendszerváltás(ok) Magyarországon konferenciát, ami - talán nem szerénytelenség ezt állítani - mind szakmai, mind szervezési téren nagy sikert aratott. A délelőtti szekció telt házas volt (kb. 110 fő), és a délutáni előadásokon is szép számmal vettek részt az érdeklődők. (Az eseményről készített fotókat az Egyesület készülőben levő honlapján fogjuk majd közzétenni.)

Ezúton is köszönöm - a többi szervező nevében is - minden kedves érdeklődőnek, hogy jelenlétével megtisztelte a rendezvényt, köszönöm az előadóknak a magas színvonalú előadásokat és természetesen köszönet jár a konferencia lebonyolításában részt vevő egyesületi tagoknak és a Fővárosi Levéltár munkatársainak! Nagy köszönet illeti a Café Csiga munkatársait is, akik kiváló étkekkel és udvarias, ám gyors kiszolgálással biztosították a szekciók közötti pihenőkben való feltöltődést. Végezetül, de nem utolsósorban köszönjük a pénzügyi támogatást a Fővárosi Önkormányzatnak és a Fővárosi Levéltárnak!

A konferencia előadásaiból tanulmánykötetet tervezünk kiadni a jövő évben, amelynek részleteivel hamarosan jelentkezünk.

Üdvözlettel,
Koltai Gábor
egyesületi alelnök

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése